Élet-Stílus

Óriási ágyon osztoznak hárman a szokatlan kapcsolatban élő szülők

A férfiak egy része valószínűleg a világ legszerencsésebb fickójának tartja a brit származású Adam Lyonst, aki nap mint nap két csinos nővel osztja meg a hálószobáját. Sőt, az egész életét.

Brooke-kal és Jane-nel öt éve élnek meglehetősen szokatlan családmodellben texasi birtokukon. Édeshármasuk két gyermeket nevel, akik mellé nemsokára megérkezik a tesó. Olivér Brooke egy korábbi párkapcsolatából született, míg kis Dante Adammal közös csemetéjük.

Júliusban pedig megszületik Jane és Adam szerelmének gyümölcse, akit úgyszintén kisfiúnak várnak.

Fogadjunk, hogy elszédült?

Pedig a szerelmesek számára ez a lehető legszuperebb felállás. Adam egyenesen úgy tartja, hogy ebben az együttélési formában rejlik a jövő, hiszen hárman sokkal gördülékenyebben tudják szervezni a mindennapokat. Világos: négy kéz helyett hat áll rendelkezésre.

A barátaink mind hagyományos családban élnek, ahol egy anyának és egy apának kell elvégezni a munkahelyi és a gyerekek körüli teendőket. Látom, mennyire nehezen küzdenek meg a sok feladattal nap mint nap. Három felnőtt viszont egészen másként boldogul, mindig van valaki, aki vigyáz a gyerekekre, és soha nem irigykedünk egymásra, mert mindenkinek jut ideje magára is.

A férfi természetesen azt is megemlítette, hogy a hármas felállás illeszkedik szexuális preferenciáikhoz is. Erre egyébként a hálószobában található óriási ágyból is következtetni lehet.

Jane, a kis csapat legújabb kismamája, egészen addig nem is akart gyereket, amíg meg nem tapasztalta a három felnőtt tagból álló család előnyeit.

Úgy gondoltam, hogy a szülőség egyúttal rabszolgaságot is jelent, ami nem csoda, hiszen a körülöttem élő szülők szó szerint küzdenek az életben maradásért, állandóan kimerültek, fáradtak. De Adammel és Brooke-kal nevelni a fiúkat egészen felemelő dolog.

A hármas tagjai mindannyian Adam üzleti tanácsadó cégében dolgoznak. Ám Brooke csak néhány órában, mert egyébként az anyai teendők oroszlánrészét ő látja el. Többek között tanítja a magántanuló fiúkat.

(Via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik