Élet-Stílus

Ki lehet a cápát ölelgető pucér ember?

Sokan szeretnék azonosítani.

A fentebb látható ízléses fotó nemrégiben jelent meg az interneten. Egy hajón fekvő döglött cápa látható rajta, amelyen egy pucér túlsúlyos férfi fekszik és idétlenül vigyorog.

Pusztán a halott állatokkal való pózolás ténye is olyan ellenérzést váltott ki sokakban, hogy hajsza indult a képen szereplő férfi után.

A Daily Mail szerint felmerült, hogy Jim McElwain, a floridai egyetem amerikaifutball-csapatának edzője az, aki habtestét mutogatja a több szempontból is problémás fotón.

Jim McElwain (Wikimedia)

Ő így nyilatkozott, amikor egy riporter rákérdezett a cápa gate-re:

Azt nem tudom, hogy ki szerepel a képen, de nem én vagyok az”.

Mások szerint Jimmy John Liautaud, a Jimmy John’s szendvicsező-hálózat alapító-igazgatója mászott rá a döglött cápára, ő azonban – képviselőjén keresztül – határozottan cáfolta, hogy ő szerepelne a képen. Na, nem mintha ez akkor feltétlenül azt jelentené, hogy így is van.

Facebook/JimmyJohnLiautaud

A szendvicsező-főnök egyébként azért is gyanús, mert régóta ismert a vadászszenvedélye, és nem ez lenne az első ocsmány kép, ahol vidáman pózol halott állatokkal (amikre ő bizonyára trófeaként tekint). Liautaud már egy ideje – állítása szerint – nem hajt a nagyvadakra, miután rengeteg negatív kommentet kapott az állatvédőktől a megannyi döglött orrszarvús, elefántos fotó után.

A halottcápa-abuzáló férfi kiléte tehát továbbra is rejtély. Ha valaki netán felismerné a képen látható szimpatikus egyént, szóljon.

 

Kiemelt fotó: Twitter/AnnekaSvenska

Ajánlott videó

Olvasói sztorik