Élet-Stílus

Itt a férfi, aki egy kisebb vagyonért segít bárkinek a szexben

Pornófilmből nem lehet megtanulni a fortélyokat.

Rendkívül izgalmas foglalkozás képviselőjét ismerhetjük meg a Sun cikkéből. A riport hőse Kenneth Play, szex coach, aki pároknak segít nemi életük fellendítésében.

Számos rokon szakmát ismerünk, de Kenneth abban különbözik mondjuk egy szexuálterapeutától, hogy ő

házhoz megy és a gyakorlatban is besegít.

Leginkább olyan párok keresik meg, akik hosszú évek óta együtt vannak, és együttlétük kezd unalmassá válni. Ahogy Kenneth mondja, ez olyan, mintha két ember, aki nem tud teniszezni, egymásnak próbálná megmutatni, hogyan kell játszani. De szerencsére ő tud rajtuk segíteni.

A coach 1000 dollárt (287 ezer forint) kér egy 3-4 órás alkalomért. A komfortérzet kedvéért elmegy a pár otthonába, ahol először kikérdezi őket a szexuális életükről. Az elméleti rész után jöhet a gyakorlat, amikor

együtt a hálószobába vonulnak,

és ott a szakember megmutatja, melyek azok a fortélyok, amelyek színesebbé, izgalmasabbá, működővé tehetik a kapcsolatot. A trükköket vagy egy babán vagy vele érkező hús-vér kollégáján demonstrálja.

Ezután a megrendelők utánozhatják a látottakat – persze csak ha van kedvük és ha sikerült levetkőzniük (gátlásaikat).

facebook/kennethplaypage

Kenneth Play szerint sokan pornófilmekből próbálnak elsajátítani szexuális praktikákat, de a szakember állítja, hogy ez éppúgy lehetetlen, mint például a Halálos iramban-sorozat alapján vezetni tanulni.

Akiknek ez a fajta tanácsadás esetleg túl drága, választhatják a jóval kedvezményesebb

nagycsoportos oktatást,

ahol a mester egy előadás tart, majd gyakorlatban is bemutatja a tananyagot, asszisztense segítségével.

Kenneth Play akkor kezdett bele a szakma elsajátításába., amikor már 20 partneren túl volt, de úgy érezte, még sok mindent meg kell tanulnia. Professzionális tananyagát közel 400 szakember tevékenységének tanulmányozása alapján állította össze. A világ számos pontján tartott már magánfoglalkozásokat, ám gyakorlati oktatási tevékenysége cseppet sem zavarja állandó partnerét, aki mindenben maximálisan támogatja őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik