Élet-Stílus

Vécébe szorulva találtak rá egy magára hagyott kétévesre

A kétségbeesetten síró kisfiút a rendőrök szabadították ki. Anyja két órával később került elő. Mint kiderült, vásárolni ment.

Gyermekveszélyeztetés vádjával indítottak eljárást az ohiói Canton város hatóságai egy húszéves pár ellen, miután kétéves fiúk beszorult a vécécsészébe, amikor egyedül hagyták otthon – jelentette a helyi sajtó. A rendőrséget a szomszédok hívták ki a lakáshoz, miután több mint fél órán át hallották a gyerek kétségbeesett sírását,és kopogásukra senki sem nyitott ajtót.

A rendőröket végül egy karbantartó engedte be a lakásba, ahol a fürdőszobában megtalálták a vécébe szorult kisfiút. A rendőrségi jelentése szerint a felügyelet nélkül otthon hagyott gyerek vécézés közben esett bele a vécécsészébe, és beleszorult.

A rendőrök kiszabadították a kicsit, majd elkezdték keresni szüleit. A fiú húszéves anyja két órával később jelent meg a háznál, kezében bevásárlószatyrokkal. Bár a nő azt állította, hogy testvérének kellett volna vigyáznia a kicsire, a rendőrök szerint Justice Chance egyszerűen egyedül hagyta a gyereket és elment vásárolni. Az apa órákkal később került elő.

A gyerek szülei előzetes letartóztatásban várják a tárgyalást.
A gyerek szülei előzetes letartóztatásban várják a tárgyalást.

A párt azonnal őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték. Gyereküket pedig állami gondozás alá helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik