Élet-Stílus

Őrült vicces képek készültek a markolós játékban rekedt kisfiúról

Csak egy pillanatra nem nézett oda az apuka.

Igen népszerű tartalmat szolgáltatott egy ír apuka a világ facebookozóinak. Pedig csak posztolt néhány képet és videót a kisfiáról.

A Nenagh településen élő Damien Murphy elvitte két kisfiát, a hároméves Jamie-t és az ötéves Shane-t a helyi játékterembe.

Aztán, ahogy az lenni szokott, az apuka „csak egy pillanatra nem nézett oda”, és amikor visszanézett a markolójátékra, akkor a következő látvány fogadta:

facebook.com/Disasterbator

Az apuka az ír Sunnak nyilatkozva elmondta, hogy egy cseppet sem volt meglepődve a történtek láttán. Inkább valami olyasmi volt az első gondolata, hogy

Hát persze…”

A kis Jamie ugyanis hároméves kora ellenére legendásan vakmerő, szeret új dolgokat kipróbálni. Egyszer például, amikor apja és ő vigyáztak a nagynéni kutyájára, az apuka arra ébredt, hogy Jamie már rengeteg szőrt levágott szerencsétlen állatról.

De térjünk vissza a játéktermi történésekre: az apa jelezte a személyzetnek, hogy a fiát elnyelte a darujáték.

A szórakoztató központ alkalmazottai elmondták, hogy ilyesmi még soha nem történt a helyen. A kisfiú azon a résen mászott be, ahol a gép kiadja a plüssjátékokat (amiket valójában talán még soha senki nem nyert meg – a szerk.), a távozásához pedig szükség volt a játékgéphez tartozó kulcsra, emellett besegített egy épp a helyszínen tartózkodó tűzoltó is, akinek a szabadnapján épp arra volt dolga, és aki elmondta: munkája 90 százaléka abból áll, hogy valahová beszorult gyerekeket szabadít ki.

A gyerekek egy-egy plüssállatot kaptak a játékgépből, így rendkívül boldogan távoztak.

 

Kiemelt fotó: Damien Murphy / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik