Élet-Stílus

Narancsbőrt és striákat villantanak a modellek egy új fürdőruha kampányban

Szépen komótosan, de visszafordíthatatlanul közeledik a bikiniszezon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyre több és több fürdőruhában feszítő modellel találkozhatunk az óriásplakátokon és a magazinok lapjain. Sőt, hamarosan a közösségi oldalakat is elöntik a beachbody és a bodyfit hashtagek.

A tökéletesre maszkírozott félmeztelen testek látványától sok nőnek lesz gombóc a tokában, miközben eljátszanak egy méretes krumplis zsák beszerzésének gondolatával. 

Szerencsére akadnak elvétve olyan kezdeményezések is, amik szembemennek a tömeggel, és igyekeznek a valósággal közelebbi viszonyt kialakítani fürdőruha ügyben.

Mint például a #TargetSwim kampány, melynek üzenete, hogy mindenféle alkatú nő jól nézhet ki a strandon. A kampány során változatos alkattal rendelkező nőket gyűjtöttek össze. Közéjük tartozik a televíziós személyiség és egykori Miss Teen USA, Kamie Crawford,  Lizzie Armanto profi gördeszkás és Megan Batoon YouTube csillag, táncos.

A fotók nincsenek agyonretusálva, itt-ott kilátszik egy kis narancsbőr és a fogyásból, hízásból adódó striák a hason és a combokon.

DE MÉGIS KIT ÉRDEKEL?

A fürdőruhák már kaphatóak, és plusz pont, hogy az árak sincsenek az egekben. Mondjuk, ha már pozitív testkép, üdvözlendő lenne, ha a webshopban látható modellek sem mind 50 kilós lányok lennének.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik