Élet-Stílus

Ilyen az, amikor egy hatvanéves modell lenyomja a húszéveseket egy fürdőruhakampányban

A francia születésű Yazemeenah Rossi bebizonyítja, hogy nem csak a húszéveseknek áll a világ, ha fürdőruhadivatról van szó. A 61 éves ősz hajú modell – aki egyébként képzőművész és fotós is – olyan méltósággal viseli a korát, ahogy csak keveseknek megy. (és nem csak azért, mert jók a génjei)

A The Dreslyn online shop és a fehérneműkkel foglalkozó Land of Women ezért őt választotta ki legújabb közös kampányuk egyik szereplőjeként.

A Rossi által (is) bemutatott kollekció célja az volt, hogy a jellemzően túlszexualizált fürdőruhasorozatok képanyagához képest egészen új irányt mutasson – nyilatkozta Brooke Taylor Corcia a The Dreslyn alaítója. Szándékosan akartak távol maradni a homokban pucsító, hasat behúzó, üres tekintetű modellektől.

Ez a nő életerőt, egészséget és magabiztosságot sugároz, a képeken átragyog az intelligencia és az, hogy ez a nő törődik magával, tapasztalt és világlátott.

A hatodik X-et taposó modell fotósorozata egyébként abszolúte összhangban van a Land of Women honlapjával, ahol a női testet nem úgy próbálják ábrázolni, mint valami földöntúli művész (vagy a photoshop) keze által faragott szobrot. A fehérneműbe bújtatott testek vonzóak, de nem azért, mert az ember élőben sosem látott még olyat, hanem pont azért, mert valószínűleg ő maga is hasonlóan néz ki bugyiban és melltartóban.

Yazemeenah egyébként az állítja: nincs különösebb titok a külsejét illetően. Elmondása szerint világ életében organikus ételeket fogyasztott, minden nap megeszik egy avokádót, sok halat fogyaszt, a hajára repceolajat használ, az arcbőrét pedig hetente egyszer átdörzsöli olívaolaj és cukor keverékével.

Azért élünk a gyanúperrel, hogy ez nem a teljes lista.

És akkor a képek:

61 éves modell

61 éves modell

61 éves modell

61 éves modell

(via)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik