Élet-Stílus

Ma négy éve, hogy a kerekesszékes Misi mókus leesett a Mokka üvegasztaláról

2013. március 4-e hétfőre esett. Nagy nap volt ez Misi mókus életében, ugyanis gazdájával együtt meghívták a Mokkába, hogy megmutassa a kerekesszékét, amivel mozgásképtelen lábai ellenére is teljes életet élhet. Reggel felkelt, készülődött kicsit, majd elment a Róna utcába. A riport azonban nem várt fordulatot vett.

A műsorvezetők és a gazdi sokáig tanakodtak, hogy a szőnyegen mutassák-e be Misi új eszközét, azonban a kábelek miatt végül úgy döntöttek, az üvegasztalon futtatnak pár kört a kisállattal.

Mekkora hiba volt!

A lámpalázas Misi kereste a helyét az üvegen, de nem igazán találta. Egy-egy kéz néha terelte útján, de egyszer csak az is eltűnt, Misi pedig szaltózott egyet az asztalról. A drámai másodperceket az alábbi videóba tömörítettük:

Idézzük fel, milyen okfejtés vezetett a döntés meghozásáig:

Ennek fényében még megmosolyogtatóbb a felvezetés, amivel Kárász Róbert indított:

Szerintem a következő perceknek nagyon fognak örülni!

Mutatjuk a teljes riportot:

Misi emlékére

Március 4-e 2013 óta kimondatlanul is Misi napja. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány programot, amivel adózhatunk a kisállat emléke előtt – információink szerint ugyanis a kisállat pár éve meghalt.

Hyde Park

Egy londoni hétvégébe mindenképpen sűrítsünk bele egy látogatást a Hyde Parkban, ahol Misi távoli rokonait is meg lehet simogatni. A következő fotót kollégánk, Marcsi fotózta a Buckingham-palota mellett.

Fotó: 24.hu

mókusch café & deli

Van egy olyan érzésünk, hogy a Várfok utcai reggelizőhely nemsokára olyan spontán zarándokhely lesz, mint az Erzsébet téri Michael Jackson-fa vagy a graffitifal Kaszásdűlőn.

Bukás című film

Kicsit más a téma, de ahogy a csúcstól eljutunk a mélybe, mindkét műben egyaránt üt.

A végére pedig egy fontos szavazás!


Ki a felelős mindezért?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik