Élet-Stílus

A nyílt utcán rugdosta és vágta földhöz csecsemőjét egy anyuka – videó

Azért kezdte el brutálisan verni, mert nem hagyta abba a sírást. A felvételt látva milliók háborodtak fel, de a kínai nő megúszta az egészet egy szóbeli figyelmeztetéssel.

Hatalmas felháborodást okozott a kínai közösségi oldalakon egy Guangdong tartományban készült mobiltelefonos videó, amin azt látni, ahogy egy anyuka a földhöz vágja, és teljes erőből hátba rúgja földön fekvő csecsemőjét. A videón hallani lehet, ahogy a 27 éves nő üvöltve kérdezi a gyerektől: „Még mindig sírsz?”

A rövid videófelvételt egy járókelő készítette előző hét pénteken, miután látta, hogy mit művel a kicsivel a nő, majd a videót vasárnap közzétette a Weibo kínai közösségi oldalon. A Daily Mail cikke szerint a felvételt pár nap alatt több mint nyolcmilliószor nézték meg, és az anyuka tette nem meglepő módon alaposan feldühítette az embereket.

Miután a videó elterjedt, Beijiao város rendőrségének sikerült megtalálnia a csak Chen néven azonosított nőt, aki azzal magyarázta viselkedését, hogy mostanában sok stressz érte, és nehezen tudta kordában tartani érzelmeit. Elmondása szerint ideges lett, amikor a gyerek nem hagyta abba a sírást, közölve, hogy már nagyon megbánta, amit tett.

Az ügyet vizsgáló rendőrség közölte, hogy a gyerek testén nem találtak látható sérüléseket, és az orvosi vizsgálatok eredménye szerint jól van. Az anyukát a rendőrök egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedték. A gyerek pedig nagyszüleihez került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik