Élet-Stílus

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+)

A Valentin-nap ma már akkora esemény lett, olyan nagyra duzzadt, hogy több dolog miatt is érdemes gyűlölni.

Vannak, akik azért teszik,

  • mert egyedül töltik.
  • mert képmutatásnak tartják.
  • mert egyszerűen elegük van az ilyenkor mindenhonnan folyó negédes cukiskodásból.

Persze mind közül az a legviccesebb, amikor valaki, valamiféle nemzeti, hagyományörző öntudatnál vezérelve kulturális misszióként fogja fel, hogy február 14-én látványosan Bálint és ne Valetin-napot tartson. A sok bosszankodó mellett persze akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem foglalkoznak a felhajtással, közömbösek maradnak, nem ünnepelnek, de nem is gyűlölködnek.

Akármelyik kategóriába is tartozik az ember, a nap végére egyszerűen sok lesz a Valentin-nap. Este 7 körül már nem akarsz több csókolózó párt, több szívet, lufit, köszöntő lapot, csak egy nyugodt estét.

Nos, ha itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, akkor minden bizonyára te is átélted valamilyen formában a fent leírtak és valami olyanra vágysz, ami hatalmas középső ujjat mutat ennek a nyáltól csöpögő rózsaszín borzalomnak. Íme, a 24.hu anti-Valentin-napi válogatása.

Nevezz el a kedvesedről valamit, mondjuk egy csótányt.

Egy bronzx-i állatkert úgy döntött, hogy február 14-én nem fog beállni a sorba, nem biztosít extra akciót pároknak, nem kínál plusz programokat sem, ellenben elindították a nevezz el egy csótányt valakiről promóciójukat, amelynek keretén belül mindössze 10 dollárért (nagyjából 3000 Ft-ért) elnevezhetsz bárkiről egy csótányt, amiről az illető a mobilján egy üzenetet is kap. Az promóhoz készített videó egyébként sokkal aranyosabb, mint az egész Valentin-nap együttvéve.

Egy igazán személyes ajándék, szív küldi szívnek: ánuszpraliné

Az ötlet egy Magnus Irvin nevű művész fejéből pattant ki, aki szerint a segglyuk és a csokoládé között valamiféle különleges kapcsolat van. Irvin a Munchies-nak adott interjújában azt mondta, hogy az alkotási folyamatban volt valami költői.

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+) 1
Ánuszcsokoládé

A majszolni való háromféle ízesítésben kapható, de olyan olyan zseniális fantázianeveik vannak, mint a “meek milk”, a “dilated dark”, és a “tight white”, ezeket, ha nem gond, meg sem próbálom lefordítani. Bár nem szeretem a fehér csokit, de az én kedvencem egész biztosan a tight white lenne.

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+) 2
Ánuszcsokoládé

Ja, és a legjobb rész még csak most következik, ugyanis 1200 dollárért bárki megcsináltathatja a saját testnyílását csokiból, amihez valljuk be, már elég komoly arc és segg kell. EZT NEKED VALENTIN-NAP!

Szia drágám, ma valami egészen különleges éjszaka vár rád

Sokan gondolják azt, hogy a mai napot úgy lehet a legjobban eltölteni, hogy viszünk bele egy kis izgalmat. A lényeg talán csak annyi, hogy tényleg történjen valami különleges a kapcsolatunkban, így akár lehetne is valami értelme a Valentin-napnak. A párok nagy része ilyenkor úgy dönt, hogy valami szexi aprósággal lepi meg a másikat, a többség új fehérneműben, rózsaszín plüssbilincsben vagy valamilyen szerepjátékban gondolkodik, és persze ott vannak azok is, akik vaginában végződő lábfejben.

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+) 3
Vagina, láb.

Nem, ez nem egy Hallween-i horror-pornó kellék, hanem egy valós ajándék, amit a Sinthetics nevű szexbábukat gyártó cég készít. A többnyire egészalakos babákkal foglalkozó vállalat egy különleges kérésnek tett eleget, amikor vaginát rakott egy gondosan elkészített női lábfej tetejére. A felhasználóknak pedig úgy bejött a dolog, hogy a láb azóta is elérhető a Sinthetics termékpalettáján. Ehhez talán nincs is mit hozzáfűzni, a szerelemben nincsen határ.

Lepd meg a szerelmed egy virtuális szopással

Még hónapokkal ezelőtt írtuk meg, hogy elindult a virtuális orális szex szolgáltatás, amelyhez sajnos szükség van egy viszonylag drága eszközre a Kiiro Onyx nevű kontrollerre, amely lehetővé teszi, hogy érezzük azt, ami a föld másik oldalán csinálnak a virtuális péniszünkkel.

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+) 4
Kép: Kiiro

Ha a párod igazán szeret, akkor nem jelenthet gondot neki, hogy együtt válasszátok ki, hogy Ashley Pink hogyan és meddig kényeztessen téged egy többezer kilométerre lévő kis szobából.

Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+) 5
BlowCast

Egy orális szex ára a Blowcasten egy dollárba, azaz nagyjából 280 Ft-ba kerül, ami elsőnek baromi olcsónak tűnik, de érdemes hozzátenni, hogy a szükséges technikai eszközök miatt rendkívül magas a belépési költség, a KIIRO szerkezete ugyanis nagyjából 72 ezer forintba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik