Szórakozás

Dobj el mindent, itt a virtuális orális szex, amit akár te is kipróbálhatsz

Internetes szexforradalom van.

Az emberiség belépett egy teljesen új korszakba, legalábbis ami a szexuális szokásokat illeti. Erre utal többek között az is, hogy az interneten a sima dugós hírekre ma már legalább jut egy bizarr, szexrobotos, VR-es pornós anyag, amelyeknek a végén minden szerző imádja megjegyezni, hogy a nagy változások már tényleg csak egy karnyújtásnyira vannak.

A Camsoda úgy döntött, hogy kinyújtja a karját, és létrehozta a Blowcast-et!

A Blowcast gyakorlatilag egy online katalógus, ahonnan a felhasználó kiválaszthatja, hogy ki elégítse ki orálisan. Az oldal persze nem lenne valami nagy durranás, ha csak arról lenne szó, hogy a választottunk egy előre rögzített videón belekezd a kényeztetésbe, mi pedig, ahogy egy átlagos pornóoldalnál, erre élvezkedünk. A lányok a Blowcastnél egy érintésre és nyomásra érzékeny szerkezettel dolgoznak, amivel pontosan úgy bánnak, mint egy valódi pénisszel.

A világ túloldalán, ahol mi egy szobában ülünk, nézve a lányt, pontosan érezzük, hogy ő mit és hogyan csinál.

Ehhez persze szükségünk van a már említett szerkezet párjára, amit értelmeszerű, hogyan kell használni. A KIIRO cég fejlesztése így teszi lehetővé, hogy úgy élvezzük az orális szex nyújtotta örömöket, hogy a valóságban nemhogy érintkeznünk nem kell, de még egy légkörben sem kell lennünk a párunkkal.

Kép: KIIRO
Kép: KIIRO

A Blowcast, amely a Camsoda nevű online élő szexvideó streameléssel fogalalkozó oldal egyik projektje, erre a technológiára építette fel az üzleti modelljét, ami úgy látszik, hogy egyre népszerűbb a virtuális szexet kedvelők körében. Az oldalon a kiválasztottak adatlapjain rengeteg információt kaphatunk, többek között azt is, hogy mennyire voltak vele elégedettek az eddigi felhasználók.

kepernyo%cc%8bfoto-2016-11-18-11-40-18
Ashley Pink adatlapja

Egy orális szex ára a Blowcasten egy dollárba, azaz nagyjából 280 Ft-ba kerül, ami elsőnek baromi olcsónak tűnik, de érdemes hozzátenni, hogy a szükséges technikai eszközök miatt rendkívül magas a belépési költség, a KIIRO szerkezete ugyanis nagyjából 72 ezer forintba kerül, amivel már mindjárt más a virtuális leányzó fekvése.

Vocativ

Ajánlott videó

Olvasói sztorik