Élet-Stílus

Egy szál petárdával robbantotta fel a fél utcát egy 8 éves lány

Csonttörésekkel és súlyos fejsérülésekkel szállítottak kórházba három embert egy kínai városában, miután egy 8 éves lány petárdát dobott egy pöcegödörbe, ami felrobbantotta az egész tartályt – jelentette a kínai sajtó. A detonáció erejére jellemző, hogy utána a fél utcát hatalmas betontörmelékek borították be, amik teljesen eltemették az áldozatokat.

robbanas

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a kislány annak ellenére dobta be a petárdát az emésztőgödörbe, hogy az azt lezáró fedélre a hatóságok egy pontosan ezt tiltó figyelmeztető feliratot helyeztek el.

robbanas01

A robbanást térfigyelő kamera rögzítette. A helyi sajtó beszámolói szerint a felvételen látható, ahogy a kislány bedobja a petárdát, majd szinte azonnal fel is robban az egész gödör. A felvételt nem hozták nyilvánosságra.

A kislányt a fején találta el egy elrepülő betondarab, míg húsz év körüli nővérét és egy másik, szintén 20 éves női rokonát eltemette a törmelék. A kislányt egyik férfi rokona vitte kórházba, aki csak akkor értesült arról, hogy két másik sérültje is van az esetnek, amikor őket is bevitték. A két idősebb nő csonttöréseket szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik