Ha szilveszterkor az volt fogadalmad, hogy 2017-ben egészségesebb ételeket fogsz főzni, akkor most semmiképp
Az internetezők például teljesen kiakadtak arra a lányra, aki feltöltött egy képet pár szelet, szinte teljesen nyers csirkehúról. Morgan Jane Gibbs a fotóhoz azt írta, hogy most próbálta ki a félig nyers csirkét és olyan finom, hogy el sem hiszi, hogy eddig még nem próbálta ki.
A kommentelők szinte egy emberként szisszentek fel a nyers hús láttán, pedig a lány még azt is hozzátette, hogy alig várja, hogy a receptet kipróbálja a sajátkészítésű salátájával. A legtöbben arra hívták fel Gibbs figyelmét, hogy amit tesz, az rendkívül veszélyes, mivel a nyers csirkehúsban rengeteg olyan baktérium lehet, amely szélsőséges esetben akár a halált is okozhat.
Persze az is lehet, hogy a lány végig csak trollkodott a követőivel, mivel amikor a szalmonella-fertőzésre figyelmeztették, akkor csak arra annyit írt, hogy ez csirkehús és nem lazac (a salmon angolul lazacot jelent, ami hasonlít a salmonellára). A lány ezután 1-2 hozzászóláson keresztül még folytatta a poénkodást, szerinte ugyanis a csirkének nem volt halas íze.
Akárhogy is, azt tanácsoljuk, hogy ne nagyon próbáljátok ki a nyers csirkét, mivel tényleg rendkívül veszélyes lehet.