Élet-Stílus

Trump lányáék cukin gyújtottak hanuka-gyertyát

Elég jó lehet az ünnepeket Hawaii-on tölteni, pláne ha az ember egy megválasztott elnök lánya, meg unokája.

Donald Trumpot szűk egy hónapon belül beiktatják amerikai elnöknek, de az élet nem áll le a családban, meg kell ünnepelni, hogy egyre hosszabbak a nappalok. A Ynet írt róla, hogy Trump lánya, Ivanka és családja Hawaii-on ünnepelt, amiről egy fotó is készült a publikumnak. A képen az ötfős família épp meggyújtja a hanuka gyertyáit. Ivanka Trump így kommentálta a történteket:

Ez az év egyike azoknak a ritka és különleges alkalmaknak, amikor a hanuka és a karácsony egybeesnek. Amint meggyújtjuk a gyertyákat, szeretetet küldünk a családunktól a tiéteknek az ünnepi időszakban. Boldog karácsonyt & és vidám hanukát!

Ivanka Trumpéknak nem indult jól pedig az ünnepi időszak a Hawaii-ra tartó gépen egy utas abuzálta őket, hogy az apja tönkreteszi az országot, és miért nem magángépen repülnek.

Trump lánya egyébként nyolc éve vette fel a zsidó vallást, miután összejött Jared Kushner üzletemberrel, akivel össze is házasodtak. Ivanka Trump a judaizmus ortodox, tehát konzervatívabb ágát követi. Az elnökválasztás előtt is felkereste egy rabbi sírját, hogy imádkozzon apja sikeréért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik