Élet-Stílus

Elválaszthatatlan a pitbull és kislány, akik együtt nőnek fel

Két hét eltéréssel születtek, és babakoruk óta a legjobb barátok.

„Szerelem volt első látásra.” Így emlékezett az amerikai Brandi Hodges a pillanatra, amikor kislánya és pitbull kutyája először találkozott egymással – amikor mindketten még alig pár hetesek voltak. Ez már több mint két éve történt, de a kettőjük közötti kapcsolat semmit sem változott, ahogy az nagyon is jól látszik a Dodo rövid videós összeállításából.

Hodges lánya, Eisleigh, és Clyde, a pitbull 2014-ben az alábbi videóval tett szert nemzetközi hírnévre. A felvételt több mint 6 millióan nézték meg csak a YouTube-on, és az észak-karolinai Madisonban élő nő azóta is folyamatosan osztja meg Instragram-oldalán a pitbulljáról és a kislányáról készített közös felvételeket.

Az anyuka a Fox8 televíziónak még két éve elmondta: párjával mindketten nagy állatszeretők és imádják a pitbullokat, és mindig is azt tervezték, hogy amikor gyerekük születik, magukhoz vesznek egy kutyakölyköt is, akik így együtt nőhetnek majd fel. Elmondása szerint amikor hazavitték a kutyust, az eb azonnal bemászott Eisleigh mellé a gyerekülésbe, és egész hazaúton hozzá bújva utazott.

És azóta teljesen elválaszthatatlanok egymástól.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik