Élet-Stílus

Élete árán védte meg gazdája anyját egy pitbull

Hősként ünnepelnek egy hatéves pitbullt, aki gazdája anyukáját védve halt meg, miután a nő volt barátja késsel támadt rá a floridai Fort Meyersben található otthonában – jelentette a helyi sajtó. Lisa Potts a Wink News-nak elmondta: pénteken arra ért haza, hogy exe ott van a házban. Veszekedni kezdtek, majd a férfi elkezdte ütlegelni, majd egy kést rántott elő.

Ez volt az a pillanat, amikor a Lucy nevű kutya a nő megmentésére érkezett, és ráugrott Walter Williams-re. A nő elmondása szerint a férfi ekkor nyakon szúrta az ebet, aki sebesülései ellenére tovább küzdött, és sikerült elijesztenie Williamsszet, aki inkább a menekülést választotta.

A nő ekkor kicipelte Lucyt a házból, hogy segítséget kérjen az erősen vérző kutyának. Potts a Wink News-nak a könnyeivel küszködve mesélte el, hogyan próbálta a támadás után nyugtatgatni a haldokló pitbull, egy kölcsönkért törülközővel próbálva csillapítani a vérzést.

Lucy

A sok vért vesztett kutyát állatorvoshoz szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Gazdájával másnap közölték, hogy Lucynak leállt a szíve, és meghalt.

A helyi rendőrség közben letartóztatta Williamsszet, aki ellen egyelőre csak tettlegesség vádjával indítottak eljárást, de közölték, hogy még tart a nyomozás, és további vádakat is emelhetnek majd a férfi ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik