Élet-Stílus

Mutatjuk, hogy néz ki az időjós, aki megfogadta, hogy addig nem borotválkozik, amíg nem nyer a kedvenc csapata

Kiscsapatnak szurkolni egy életérzés.

Olyan tevékenység, amit csak az igazi ínyencek csinálnak sportberkeken belül. A kicsikért szorító sportszerető a leghálásabb fajta, úgy tud örülni minden pontnak, jó megoldásnak, szoros meccsnek, mintha bajnokságot nyert volna a csapat. Az emberek általában két okból szoktak maguknak ilyet választani. Vagy azért, mert perverz örömüket lelik a vereségekben, vagy pedig azért, mert egy helyi közösség tagjai, ahol mindenki egy csapatnak drukkol.

Az utóbbi csoportba tartozik a FOX 8-as számú csatornájának időjósa, a Scott Sabol, aki fanatikus Cleveland Browns szurkoló. A Clevenad-i csapat az amerikai foci liga legnagyobb pofozózsákjának számít, idén pedig pláne igaz rájuk ez a jelző, mivel a Browns 0-12-vel áll, ami azt jelenti, hogy az alapszakaszban 12 meccsből 12-t elveszített.

Támad  a Browns!
Támad a Browns!

Az időjós, a jó ég tudja, miért, elhatározta a szezon elején, hogy addig nem borotválkozik, amíg a Cleveland meg nem szerzi az első győzelmét. Mint tudjuk, az első diadal már 12 mérkőzés óta várat magára és az igazat megvallva, nem sok esély mutatkozik arra, hogy meccset fog nyerni a Browns az ideig szezonban. Hogy hogyan néz ki szegény Sabol több hetes szakállal? Hát, valahogy így:

Mutatjuk, hogy néz ki az időjós, aki megfogadta, hogy addig nem borotválkozik, amíg nem nyer a kedvenc csapata 2
Scott Sabol

Ha így halad a tv-s, és a csapat sem rázza meg magát, akkor karácsonyra akár szakmát is válthat és állást vállalhat valamelyik plázában, mint Mikulás.

FOX

Ajánlott videó

Olvasói sztorik