Élet-Stílus

Egyre több férfi kattan a megcsalós szexre, és ezt a Google is tudja

Megszámolni is nehéz lenne, hogy mennyi szexfétist ismerünk napjainkban. Erre a területre illik talán a leginkább, hogy csak a fantázia szab határt… Hajmeresztő dolgokat látni és hallani, de senki felett nem törünk pálcát, hiszen ízlések és pofonok. Mindazonáltal elgondolkodtató és érdekes, hogy az utóbbi időben mekkora népszerűségnek örvend az úgynevezett felszarvazós fétis.

Igen, ez pontosan az, amire gondol. Férfiak (mert a cikk elsősorban őket említi), akik arra gerjednek, hogy a feleségük más hímneművel bújik ágyba. 

Egyes online közösségekben hihetetlenül virágzik ez a téma. Van olyan pasi, ak elmesélte, hogy miként pontozta a felesége más férfiakkal folytatott szexuális aktusait, míg egy másik arról számolt be, hogy két év házasság után árulta el a feleségének titkos vágyait. De nem csak férfiak adnak számot tapasztalatukról. Egy házas nő azt részletezte, hogy férje milyen üzenetekkel bátorította őt, miközben megpróbálta elcsábítani azt a férfit, akit előzőleg közösen kinéztek.

A férjem az izgalomtól remegett, mint a nyárfalevél. Mikor hazaért mindent tudni akart a sztori részleteiről, sőt, még képeket is mutatnom kellett neki. A hallottaktól annyira izgalomba jött, hogy csodálatos éjszakát töltöttünk együtt.

A nő azóta hivatalosan szeretőt tart, és borzasztó szerencsésnek érzi magát férje engedékenysége miatt.

A megcsalós fétis olyannyira virágkorát éli, hogy a Google adatai szerint a múlt héten tetőzőtt, ha pedig az eltelt 12 évre tekintünk vissza, akkor megduplázódott a témában indított keresések száma.

A furcsa szexuális fantázia mögöttes okai nem pontosan tisztázottak. A pszichológusok az elfojtott férfi biszexualitás mellett azt is elképzelhetőnek tartják, hogy egyes férjek büszkék feleségük felszabadult szexualitására. 

Dr. David J Ley, a Kielégíthetetlen feleségek (Insatiable Wives: Women Who Stray and the Men Who Love Them) című könyv szerzője  a Psychology Today-nek próbálta elmagyarázni, hogy miért lehet izgató egyes férfiaknak az, hogy gyakorlatilag megcsalják őket.

Az embereknek azt kell megérteni, hogy az, ami egyébként megalázó lehet egy férfinak, nevezetesen, hogy a felesége megcsalja őt, ebben az idealizált formában átalakul valami hihetetlenül erotikus dologgá.

Ley kifejtette, hogy egyes pasikat egyszerűen beindít, ha partnerüket felizgatva látják. A pszichológus magyarázata szerint, amikor egy egyébként jól kontrollált, heteroszexuális férfi mer arról fantáziálni, hogy a felesége mással szeretkezik, amire ráadásul ő maga is buzdította, akkor tulajdonképpen kettős vétket követ el a társadalmi normákkal szemben. Az önként vállalt felszarvazottság pedig szexi. Legalábbis egyeseknek.

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik