Élet-Stílus

Rendőrautó elé kakilt a szar-kasztikus autós – videó

Hasmenéssel reagált a bírságra.

Bizarr videók a világ minden táján teremnek, de egy sem annyira abszurd, mint az orosz földről származók. Emlékezzünk csak a saját tükörképével vitatkozó részegre, vagy az halottasházban ébredt másik részegre.

Ezúttal Tyumeny, Szibéria a helyszín; a sztori előzménye pedig az, hogy a közlekedésrendészet munkatársai 500 rubelre (2200 forint) büntettek egy autóst, aki nem rendelkezett kötelező gépjárműfelelősség-biztosítással. Ha nem az anyósülésen ült volna, hanem a volánnál, akkor még ittas vezetés miatt is felelnie kellett volna, merthogy tökrészeg volt.

A rendőrök visszaültek a járőrautóba, hogy kitöltsék a bírságról szóló nyomtatványt. Aztán furcsa pillanatok következtek.

A férfi a nonverbális véleményalkotás sajátos formáját választotta: a rendőrautó elé kakilt. Dolga végeztével hüvelykujjat villantott (lájkolt), és odébbállt. A videóban hallható, hogy a rendőrök nem értik, mit csinál a pufidzsekis hős, egyikük arra tippel, hogy talán fotót készít.

De mint kiderült, valami egészen mást készített.

A közlekedésrendészet még azt is közölte, hogy a férfinak bélproblémái voltak (tehát hasmenése volt). Most már nemcsak a biztosítás hiánya miatt folytatnak ellene eljárást.

 

Tumix.ru

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik