Élet-Stílus

Tönkrement az élete a fiatal tanárnőnek, miután összejött az egyik diákjával, jelenleg vetkőznie kell a megélhetéséért

Mary Beth Haglin élete akkor indult el a leejtőn, mikor az egyik 17 éves diákja udvarolni kezdett neki. Az akkor 23 éves tanárnőnek imponált, hogy a fiatal fiú finoman közeledik hozzá. A srác apró üzeneteket küldött a tanárnak, aki egyértelműen nem utasította el a diákja közeledését.

Bár kettejük között mindössze 6 év a korkülönbség, Haglin hibát követett el, mikor végül úgy döntött, hogy viszonozza rajongója közeledését. A tanárnő Dr. Phill-nek elmondta, hogy a szerelmük sokkal komplexebb és mélyebb volt, mint egy egyszerű fellángolás. A Haglin azt is elárulta, hogy a fiatal diák olyan szövegekkel hódította meg, mint hogy

Imádom, hogy olyan illatod van, mint egy pizzának, amiből mindig akarok egy szeletet.

A nő a tanári állása mellett pincérként is dolgozott egy étteremben, ezért sokszor egyik munkából ment a másikba, így előfordult, hogy olajszagú ruhában ment a diákok közé, ezért nevezte az udvarólja pizza illatúnak.

A boldogságnak akkor lett vége, mikor a nyilvánosság előtt is kiderült, hogy a tanár és a diák egy párt alkotnak. Haglin elmondta, hogy bár a törvények szerint ő számít bűnösnek, mivel hat hónapon keresztül szinte minden nap szexuális viszonyt folytatott egy fiatalkorúval, ám szerinte az igazi áldozat valójában éppen ő, hiszen elveszítette az állását, a fiatal srácot pedig “pszichológiai preparátornak” (valószínűleg predátort szeretett volna mondani) nevezte.

Akárhogy is, Mary Beth Haglin élete összeomlott, saját elmondása szerint nem maradt más hátra, el kellett kezdenie vetkőzni azért, hogy eltartsa magát.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik