Élet-Stílus

A pornó sokkal nyugisabb, mint a híradózás

„Sokkal kisebb rajtam a nyomás” – mesél elsőre megdöbbentőnek tűnő karrierváltásának okairól a 44 éves Jim Walker, akit immár Dallas Steele néven ismernek a legnagyobb rajongói.

Walker 23 éven át volt híradós, megfordult többek között az NBC, a CBS, és a Fox szerkesztőségeiben. Nyugodt, de határozottan iránymutató stílusa lett a védjegye. Aztán 2013-ban úgy érezte, elég volt a folyamatos stresszből, ideje váltani. Ekkor lett belőle Dallas Steele, a melegpornó-színész, aki azóta több tucat felnőttfilmben vállalt már szerepet. Azt mondja, ez volt élete egyik legjobb döntése.

fotó: Twitter
fotó: Twitter

„Minden mérce szerint boldogabb, és sikeresebb vagyok, mint korábban bármikor” – mondja. Akkor döntötte el, hogy felmond, amikor a főnöke egy nap behívatta, papírokat dugott az orra alá, és azt mondta: van egy felmérés, ami szerint Walkert nem nem szeretik a nézők. Abban a percben egy életre elege lett a nézettségért folytatott állandó harcból, amire lassan az egészsége is kezdett rámenni.

„Nagyon jó érzés volt, amikor az érvényes szerződésem ellenére elengedtek” – emlékszik vissza. Az egykori híradóst sokan kritizálják, gúnyolják az interneten a karrierváltása miatt. A legenyhébb hangok szerint, ő is csak egy újabb pasi, aki képtelen túltenni magát az életközépi válságán.

„Sajnálom azokat, akik megvetnek, mert úgy gondolják, hogy egy meleg férfinak, amint betöltötte a negyvenet, színes rövidnadrágot kellene húznia, kiköltözni a kertvárosba, és minden héten kártyapartit tartani. Én egyelőre még nem tervezek lenyugodni” – mondja.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik