Élet-Stílus

Álmukban halálra késelte szüleit, mert folyamatosan a házassággal nyaggatták

Egy 25 éves kínai férfi több késszúrással megölte alvó szüleit, mert nem tetszett neki, hogy állandóan azzal nyaggatták, hogy mikor fog megházasodni – jelentette a South China Morning Post. A fiatalember a gyilkosságok után egy internetkávézóba ment számítógépes játékokkal játszani, és után soha többet nem ment haza.

A férfi, akinek nevét a kínai sajtó nem hozta nyilvánosságra, még szeptember 30-án végzett 48 éves szüleivel a Henan-tartomány egyik falujában található otthonukban. A gyilkosságokhoz egy konyhakést használt. A rendőrség október 8-án kezdett nyomozni a gyilkosságok ügyében. A holttesteket ugyanis csak akkor fedezték fel, miután panaszok érkeztek a hatóságokhoz a házból terjedő bűz, valamint az elszaporodott legyek miatt.

A bomlásnak indult holttesteket a rendőrök fedezték fel. A beszámoló szerint mellkasukon és fejükön több késszúrás nyoma volt látható. A beszámolók szerint a házaspár egyetlen gyermeke nem sokkal a holttestek felfedezése után beismerő vallomást tett a rendőröknek. Elmondása szerint azután ölte meg őket, hogy lerészegedett és horrorfilmeket nézett.

Egy helyi lakos a kínai sajtónak elmondta: a család jómódúnak számított, és idén díszbe vágták házukat, a fiú várt esküvőjére készülve, de abból nem lett semmi, mert nem találtak neki megfelelő mennyasszonyt, annak ellenére, hogy több vakrandin is részt vett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik