Élet-Stílus

Úgy féltette az imádott autóját a hurrikántól, hogy beköltöztette a nappalijába

Az interneten sok fura dolgot látni manapság. Lassan ott tartunk, hogy az ember szeme sem rebben, ha mondjuk valaki az autókhoz vonzódik szexuálisan és nyilvánosan ki is fejezi a vonzalmát. Jelenleg persze nem erről van szó, de mikor megpillantunk egy M3-as BMW-vel meghitten reggeliző férfit, nos, akkor bizony felmerülnek bizonyos kérdések.

Úgy féltette az imádott autóját a hurrikántól, hogy beköltöztette a nappalijába 1
Kép: @jalilsup Twitter

A Matthew hurrikán rég nem látott pusztítást végez az Egyesült Államokban, és bár az ereje lassan csillapodni látszik, így is temérdek kárt okozott és emberéletet oltott ki. Randy Jalil a hatalmas vihartól rettegve úgy döntött, hogy megpróbálja minél nagyobb biztonságba helyezni élete egyik legfontosabb szereplőjét, az autóját, egy

BMW E30 M3-t

A férfi a Jalopnik autós blognak elmondta, hogy a hurrikán szerencsére már eléggé legyengült ahhoz, hogy ne veszélyeztethesse a házat, ezért úgy ítélte meg, hogy ami bent van a lakásban, az biztonságban van. A floridai Port Saint Lucie-ban élő férfi egy szalaggal lemérte, hogy mennyire tudja kinyitni a nappaliba vezető ajtókat és miután látta, hogy rengeteg helye van, nem gondolkodott sokat, beparkolt egyenesen a kanapéja mellé.

Úgy féltette az imádott autóját a hurrikántól, hogy beköltöztette a nappalijába 2
Kép: @jalilsup Twitter

Jalilnak egyébként még két BMW-je van, ők azonban csak a garázsban várhatják, hogy elüljön a vihar, szemben a férfi szeme fényével, aki gyakorlatilag még együtt is aludhat a gazdájával.

Úgy féltette az imádott autóját a hurrikántól, hogy beköltöztette a nappalijába 3
Kép: @jalilsup Twitter

Jalil fanatizmusát elnézve elgonolkodik az ember, hogy ki, mit tenne meg a kedvencéért.

Neked mi a kedvenc tárgyad, amit mindenképp meg akarnál védeni egy tomboló hurrikántól?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik