Élet-Stílus
Budapest, 2011. március 18.
Fiatalok szórakoznak éjjel a Nagymezõ utcai Instant klubban. A zenés, táncos rendezvények biztonságosabbá tételérõl alkotott, 2011. március 17-tõl hatályos kormányrendelet értelmében ilyen összejövetelt csak engedély birtokában lehet tartani, és az ellenõrzõ hatóság köteles azt felfüggeszteni, ha például a résztvevõk létszáma jelentõsen meghaladja a hely befogadóképességét.
MTI Fotó: Beliczay László

Csúnyán ráfázott a főnökének beteget jelentő másnapos srác

24.hu
24.hu

2016. 09. 17. 20:19

Korábban a témában:

A hétköznapi mulatozásnak megvan az a veszélye, hogy egy-egy keményebbre sikerült este után reggel képtelen az ember bekullogni a munkahelyére másnaposan. Ilyenkor megoldást jelenthet, ha beteget jelent az ágyban szenvedő alkalmazott, de természetesen a lebukás veszélye miatt a rizikó is tetemes.

Pontosan ilyen macskajajba futott bele egy Danny Anderson nevű fiatalember, akinek a történetét a TheLADBible osztotta meg. Danny ugyanis az átmulatott éjszaka után úgy gondolta, kihagyja a soron következő műszakot, ezért az alábbi üzenetet küldte el főnökének Craignek:

Nem leszek ma bent, szerintem benyaltam egy csúnya gyomorrontást.

Legnagyobb meglepetésére Craig egy Snapchat üzenettel válaszolt. A képen Danny szerepelt egy helyes szőke lánnyal, félreérthetetlen bulipózban. A főnök pedig a következő keresetlen szavakat intézte hozzá:

Elkaptalak Snapchaten. Te kis hazudós rohadék.

Beosztottja próbálta kimagyarázni az egyértelműt azzal, hogy nem is ő látható a képen, természetesen kevés sikerrel. Kiderült, hogy a bukta a lány miatt következett be, mert a főnök ismerte őt korábbról, csak erről Danny – szegény – nem tudott.

Craig szerencsére nem az vérengzős fajta, ezért “csak” egy kis plusz munkával kínálta meg elkóborolt bárányát, aki megígérte, többet nem fordul elő, hogy másnaposság miatt lóg a munkából.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.