Élet-Stílus

Élve került elő a tigrisparkban eltűnt turista

tigris(430x286).jpg (Array)
tigris(430x286).jpg (Array)

A 35 éves kínai nő vasárnap tűnt el, miután egy turistacsoport tagjaként meglátogatta a Pattayában lévő Sriracha Tigris Parkot, ahol kétszáz tigris valamint nagyjából tízezer krokodil él. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint Gao Liping azután tűnt el, hogy a csoport megnézett egy krokodil show-t. A csoport vezetőjének elmondása szerint fél órán át vártak rá, hátha felbukkant, mielőtt értesítették volna a hatóságokat.

A nőt több mint kétszáz rendőr és önkéntes kereste egész vasárnap este, és hétfőn, de nem bukkantak a nyomára. Végül kedden egy helyi lakos találta meg, négy kilométerre az állatkerttől, amikor ruháit mosta egy csatornában. Megtalálója azonnal rájött, hogy ő lehet az eltűnt kínai turista, és értesítette a rendőrséget.

A nő a rendőröknek elmondta, hogy eltűnése napján átmászott az állatkert kerítésén, és azóta a park körüli erdőkben mászkált. Elmondása szerint családi gondok gyötrik, ami miatt „nagyon maga alatt van”, és nem akart visszamenni Kínába. Gaót kórházba szállították, és a rendőrség később fogja kikérdezni az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik