Nagyvilág

Tigris támadt két nőre egy szafari parkban, miután kiszálltak az autóból – videó

Az egyik nő a helyszínen meghalt, míg a másik súlyos sérüléseket szenvedett a kínai vadasparkban.

A két nő egy autóban hajtott végig a Pekingtől hatvan kilométernyire, a kínai nagy fal közelében található parkon, amikor egyikük valamin összeveszett a sofőrrel, és kiszállt a járműből – jelentette a helyi sajtó. Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy az autót megkerülve odamegy a sofőrhöz, kinyitja az ajtót, és valamit mond neki, amikor váratlanul egy tigris jelenik meg, és magával ragadja.

Ekkor a sofőr, és a hátsó ülésről egy idősebb nő (akiről később kiderült, hogy az első nő anyja) is kiszállt, hogy a bajba jutott nő segítségére siessenek, de ekkor egy másik tigris rátámadt – jelentette a helyi sajtó.

A park dolgozói azonnal ott teremtek és elijesztették a ragadozókat, de addigra az idős nőt már halálra marta a rátámadó tigris. Lányát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint állapota stabil.

A hatóságok az esettel kapcsolatban indított nyomozás miatt elrendelték a Badaling Safari World ideiglenes bezárását. A park látogatói saját járműveikkel hajthatnak végig a parkon, ahol több veszélyes ragadozó járkál szabadon. A szabályok kifejezetten tiltják, hogy a vendégek kiszálljanak járműveikből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik