Élet-Stílus

Sírás kerülgette a pincérnőt, mikor meglátta, mit írt a vendég a számlára

A vendég a legolcsóbb tételt rendelte az étlapról – limonádét -, és 500 dollár, azaz körülbelül 140 ezer forintos borravalót hagyott a 32 éves pincérnőnek Kasey Simmons-nak a dallas-i Applebee’s étteremben az Egyesült Államokban – írja a CNN.

Kasey imád mosolyt csalni az emberek arcára, de fogalma sem volt, miért hagyták neki ezt a komoly összeget. A vendég a számla mellé hagyott szalvétára írta fel a magyarázatot.

bill2

Mint kiderült, Kasey egy nappal korábban egy szupermarketben vásárolt, és a pénztár előtti sorban szóba elegyedett egy láthatóan szomorú idős hölggyel. A többi vásárló nem törődött vele és kikerülte őt, nem úgy Kasey.

Az asszony nem árulta el, miért volt csüggedt, de a pincérnő felvidította őt, ráadásul a vásárolt áruját is kifizette.

Tovább olvasva a szalvétát a sírás kezdte fojtogatni: világossá vált ugyanis, hogy az 500 dolláros borravalót az idős hölgy lánya hagyta másnap az étteremben. Leírta azt, hogy édesanyja pont férje halálának harmadik évfordulóján futott össze Kasey-vel.

Az év legrosszabb napján, csodálatossá varázsolta anyukám kedvét.

– magyarázta a vendég. Hozzátette: édesapja halála óta nem látta úgy mosolyogni az asszonyt, mint aznap, mikor Kasey-vel találkozott. A nevét azonban nem árulta el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik