Élet-Stílus a világ egy fura hely

Az Internet új sztárja Batman, a négyfülű macska

A kilenc élettel és négy füllel született szőrcsomót nemrég egy menhelyről fogadták örökbe, most pedig megkezdte hódítását az Interneten.

Nemrég egy négyfülű, fekete macskával állítottak be a Western Pennsylvania Humane Society pittsburgh-i menhelyeinek egyikére, hiszen több háziállatot is tartó gazdája betegsége miatt már képtelen volt a megfelelő körülményeket megteremteni az alig hároméves macska számára, akiről rövidesen kiderült, hogy korántsem az első hasonló eset a történelemben, hiszen a közel nyolcvan évvel ezelőtt, 1938-ban szintén az Egyesült Államokban – az Ohio állambeli Ashtabulában – megtalált Toots óta a kutatók már több hasonló esettel is találkoztak.

57b0dadb1800002100bcab0f

Az extra fülpár megjelenéséhez mindkét szülő esetében ugyanarra a ritka génhibára van szükség, így a speciális kölykök megjelenésének esélye közelít a nullához.

Az egyszerűen csak Batman névre keresztelt macska felső légúti fertőzéssel került a menhelyre, de ebből szerencsére hamar kikezelték, így néhány nappal ezelőtt végre befogadhatóvá vált.
57b0db13170000d002d1eab3

Rengetegen szívesen látták volna otthonukban a kis Batmant, de az végül egy szuperhősöket imádó kislányhoz és édesanyjához került. Jó döntés!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik