Itt az ember biztosan nem fog feszengeni a kiszolgálás miatt, az ételek nevétől, vagy éppen az evőeszközök sorrendjétől, a hely ugyanis a legkevésbé sem puccos, vagy elegáns.
Chan Hon Meng, a Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle tulajdonosa és szakácsa konkrétan azt hitte, viccelnek vele, amikor felhívták, a Michelin Guide-tól, hogy közöljék a jó hírt. Hitetlenkedő kérdésére azt válaszolták, hogy nekik nem a helyszín, hanem az ételek íze és minősége számít.
Chan 35 éve dolgozik szakácsként, és mint mondja, tanuló korában mindig azt hallotta mestereitől, hogy a legnagyobb elismerés egy séf számára, ha bekerülhet a Michelin útikalauzába.
A szingapúri street food nagyon népszerű a környéken, reggelenként hosszú sorok kígyóznak a bodé előtt. Chan egy nap alatt 180 csirkét ad el. Egy fonttól induló áraikkal pedig jelenleg ez az étterme a legolcsóbb a világ Michelin-csillagosai közül.
via Mirror