Élet-Stílus a világ egy fura hely

Csodálatos korban élünk: Ezekkel a gyűrűkkel érezheti partnere minden szívverését, legyen akár több ezer kilométerre is

A két és fél éves tervezés nyomán megszületett HB Ring rozsdamentes acéllal, vagy vörösarany belsővel, valamint egyetlen zafírkristályból, nyolc órán át faragott külsővel rendelkezik, íy közel sérthetetlen, de ha mindez nem lenne elég, a gyűrűnek van egy igen különleges tulajdonsága is:

az ékszert viselő férj, vagy feleség egy tapintással érezheti a másik pulzusát anélkül, hogy az bármit is érezne az egészből.

Emellett lehetőség van arra is, hogy a gyűrű a nap véletlenszerűen kiválasztott pontjain vörös fényével, valamint hirtelen dobbanással emlékeztessen a másikra.
119-HandsBackground

Az ékszer plusz tudása ellenére semmivel sem nehezebb, vagy vastagabb a megszokott gyűrűknél, de persze több méretben is kapható.

74-Rings

A jel természetesen az iOS- vagy Android-rendszerű telefonunkkal Bluetooth-on párosítás után indulhat el a másik eszközhöz, így jó, ha nem feledkezünk meg a reggeli telefontöltésről.

123-TheTouch-HB-Ring-Charger

A HB Ring vasárnaptól már előrendelhető – a rozsdamentes acélból ezer, a vörösaranyból ötven pár készül majd, szállításuk pedig az év végén várható. Áruk nem túl alacsony, így az olcsóbb változat párjáért 167 ezer forintnyi dollárt ($599), a 18 karátos vörösaranyért pedig 835 ezer forintot ($2990) kell leszurkolnunk, nem számolva persze a postaköltséggel és a vámmal, ami persze még súlyos ezreket ró a vásárlóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik