Élet-Stílus

200 fiatal férfival randizott az ötvenes „szexpozitív” nő

Bárhol és bármikor képes összehozni egy randimeghívást.

Juney Smith 52 éves. Amióta betöltötte a harmincat, több mint 200 fiatalemberrel randizott.

A Daily Mail által bemutatott brit hölgy úgy döntött, hogy más életet választ a klasszikus modell helyett.  Lemondott arról, hogy összeházasodjon valakivel, gyerekei legyenek, ehelyett 18-45 éves férfiakkal találkozgat.

A St. Albansből származó Juney elárulta: nem mind a 200 delikvenssel alakított ki szexuális kapcsolatot, volt, akivel csak kávézásig jutott el, és olyan is akadt, akivel csak elment bulizni. Lényeg, hogy az alkalmi partner nála fiatalabb legyen.

Ez nem hóbort nála, hanem tapasztalat: szerinte a vele egykorú férfiak unalmasak, és az ágyban is sokkal használhatatlanabbak, mint egy tinédzser vagy huszonéves srác. Az életmódjának van egy olyan előnye is, hogy az ifjú férfiaknak köszönhetően ő is fiatalnak érzi magát. Már csak azért is, mert – a jó kondi érdekében – egészségesen táplálkozik és heti 3-4 alkalommal edz. Ezért sokan első ránézésre 30-35 körülinek gondolják.

Talált már partnert az interneten,

de gyakorlatilag BÁRHOL képes összehozni egy randevúmeghívást:

bulikban, táncolós helyeken, de akár szupermarketben vagy vasútállomáson is. Juney most azon gondolkodik, hogy átadná tudását kortársainak: írásban és workshopokon osztaná meg a titkait. Szerinte nagyon fontos, hogy az idősebb nők ne féljenek attól, hogy milyen jelzőkkel illetik majd őket, ha fiatalabb férfiakkal randiznak.

Attól tartanak, hogy hogyan címkézik majd őket és hogy mit gondolnak majd róluk. Szerintem ez baromság.”

– mondta a Daily Mailnek. Az amatőr színtársulatnál dolgozó nő maga is visszautasítja a vádakat és a negatív jelzőket:

Vannak, akik ribancnak tartanak, de én szexpozitív vagyok. Ez annyit tesz, hogy szexinek érzem magam, szeretek jól kinézni, élvezem a szeretkezést a megfelelő emberrel, és nem félek erről beszélni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik