Élet-Stílus

Annyit játszott a neten, hogy rothadni kezdett a lába

Majdnem belehalt a folyamatos internetes játékba egy 19 éves fiatal, akire rothadó lábbal találtak rá Hangzhou városában, miután hat napon át egy netkávézóban játszott egy online játékkal – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a fiatal könnyedén meg is halhatott volna, ha később találnak rá.

A fiatalra eszméletlen állapotban találtak rá rendőrök, a Henan-tartományban található nagyvárosban. A meg nem nevezett 19 éves egy bokor alján hevert, vasúti sínek mellett, és azonnal mentőt hívtak hozzá, miután látták, hogy lábfeje vérzik, el van fertőződve, és erős bűzt áraszt.

rothadó lábú netező

Közben a fiatal egy időre magához tért, és elmondta a rendőröknek, hogy hat napon át játszott egy netkávézóban, majd miután az összes pénzét elköltötte, étlen-szomjan mászkált a város utcáin. Egészen addig, míg a fáradságtól el nem ájult. A férfi kórházba szállították, ahol megállapították, hogy lábfejét nekrózis támadta meg. A beszámolók szerint az orvosoknak sikerült meggyógyítaniuk.

A rendőrök közben megtalálták a fiatal szüleit, de amikor apját felhívták, a férfi közölte, hogy nem akarja többet látni gyermekét. Elmondása szerint fia semmi mást nem csinált, csak folyamatosan internetes játékokkal játszott, és tíz nappal korábban elszökött otthonról. Az apa azonban később már meggondolta magát, és arra kérte a rendőrséget, hogy vigyék haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik