Élet-Stílus

Rémes változáson esett át a férfi fejsérülése után

24.hu
24.hu

2016. 06. 24. 06:45

A baleset következtében teljesen átalakult az addig példás férj személyisége.

Mandy Knowles olyasmit tapasztalt meg a házasságában, amit kevesen: a férje egyik pillanatról a másikra más emberré változott, és egyáltalán nem az előnyére.

Matt 2013-ban autótakarítás közben annyira erősen beverte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. Ott kiderült, hogy három helyen betört a koponyája, hét és fél órás műtéten esett át.

fejserules

Miután hetekkel később Matt hazamehetett, a felesége döbbenten vette észre, hogy a férje személyisége teljesen megváltozott. Egyáltalán nem hasonlított arra a kedves emberre, akihez hozzáment: durva lett, kötekedő, azzal vádolta Mandyt, hogy meg akarja mérgezni. Káromkodott, szidalmazta az asszonyt, és ahogy egyre jobban felépült fizikailag, úgy kezdett mind veszélyesebbé válni.

A helyzet végül annyira rosszra fordult, hogy Mandy többször is elmenekült a házból a gyerekekkel. Végül egy neurológushoz fordult segítségért, aki azonnali rehabilitációra küldte Mattet. Kiderült, hogy az agysérülés miatt duzzanat keletkezett a homloklebenyben, ami a magasabb agyi funkciók fő székhelye, így az érzelmi szabályozásé is. Matt ugyancsak elveszítette a perifériás látását, a szaglását és az ízérzékelését is.

Szerencsére a duzzanat apadásnak indult, és a rehabilitáció alatt Matt állapota is javulást mutatott. Most gyógyszeres kezelés alatt áll, és a családja bízik benne, hogy hamarosan visszakapják a régi példás családapát.

Forrás: dailymail.co.uk

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.