Élet-Stílus

Tuti eláll a lélegzeted, ha meglátod ezt a 80 éves nagymamát!

Sokan vannak közülünk, akik minden héten elhatározzák, hogy holnaptól új életet kezdenek. Na, ha te is az örök tervezgetők és halogatók közé tartozol, akkor nem árt, ha megismerkedsz Ernestine Shepherd-vel, a világ legöregebb testépítőjével. A baltimore-i hölgy ma ünnepli 80. születésnapját, de még mindig részt vesz versenyeken, és lefutja a maratont.

A teste pedig…..na, ezt inkább mutatjuk! 

Fotó: Brightside
Fotó: Brightside
Fotó: Brightside
Fotó: Brightside
Fotó: Brightside
Fotó: Brightside

Ernestine saját bevallása szerint élete jelentős részében nem volt túlságosan sportos nő, nem volt a mozgás szerelmese. Nővérével együtt 56 évesen (!!!) álltak neki az alakformálásnak. Mindketten beleszerettek az aerobikba, és versenyekre neveztek. A most 80 éves hölgy 2010-ben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legidősebb női testépítő.

Csak úgy mellesleg megemlítjük, hogy a fitnesz lady minden nap hajnali háromkor kel, meditál, majd kocog egy keveset. Reggel nyolckor kezdődik a személyi edzése, és legkésőbb tízkor ágyba bújik. Az étrendjét tekintve a rizsre, csirkére, gesztenyére, gabonafélékre, és a tojásra esküszik. Illetve a sok vízre. 

A családra Ernestine férje főz, akivel egyébként már hatvan éve házasok. Minden elismerésünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik