Élet-Stílus

Rémisztő módon jelezte az étteremnek a meztelen férfi, hogy gofrit akar enni

A 36 éves Bashir Rasheed-et június 7-én tartóztatta le a Georgia-i rendőrség miután a férfi meztelenül próbált meg bemenni egy Sandy Springs környéki gofrizóba. A hatóságok beszámolója szerint a férfi egy BMW-vel érkezett meg a helyszínre, majd kiszállt az autóból anyaszült meztelenül. Az étteremben épp gyerekek is tartózkodtak, az egyik szülő így nyilatkozott az eset után: “Nem tudtam, hogy mi történik, azt meg pláne nem, hogy magyarázom majd meg a fiamnak” – mondta a kétségbeesett anyuka.

Rasheed azonban itt nem fejezte be a mutatványát. A férfi úgy próbált gofrihoz jutni, hogy a bejárat előtt folyamatosan a nemi szervét szorongatta, majd nekinyomkodta az étterem üvegajtajának, majd oda is vizelt. Az alkalmazottak, akik végig azt kiabálták, hogy “Uram, ide nem jöhet be”, már a férfi belépőjekor hívták a rendőrséget, így a járőrök viszonylag hamar megérkeztek a helyszínre.

A férfit a rendőrök visszavezették az autójához, ahol letartóztatták, majd megkérdezték tőle, hogy miért vetkőzött meztelenre, ám nem tudott választ adni. A jelentés szerint Rasheed miközben a járőrökkel beszélt sem akarta abbahagyni a vizelést.

Az ámokfutót közszeméremsértés miatt állíthatják bíróság elé.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik