Élet-Stílus

Cicitesók szeretnének lenni a közös pasin osztozó ikrek

Mellhasonmássá operáltatnák magukat.

Anna és Lucy DeCinque csodálatos életéről már többször is írtunk: ők azok az ausztrál ikrek, akik mindent egyformán és egyszerre csinálnak, és akik még életük párján (páratlanján) is osztoznak. A 32 éves Ben Byrne-nel már 4 éve járnak.

És a bizarr lányok most újra hírt adtak magukról – a Daily Mail szerint Anna és Lucy hamarosan egy tévéműsorban számolnak be legfrissebb tervükről:

IKERMELLEKET szeretnének.

Igen. Jól érted.  A DeCinque-lányok kés alá fekszenek, hogy mellük is tök egyforma legyen. Hogy tervük megvalósítása hogyan alakul, az bizonyára kiderül a műsorból, de azt már az előzetesből is meg lehetett tudni, hogy a teljes siker lehetetlen: a plasztikai sebész elmondása szerint már egy páciens két mellét is őrült nehéz „szimmetrikusra” megalkotni, két nő kebleiről nem is beszélve.

Azt már többször is kijelentették az ikrek, mennyire fontos számukra, hogy ugyanolyan legyen a testük; ezért tartanak ugyanolyan diétát (ugyanazt eszik és isszák, egyforma testmozgást végeznek), és ezért hangsúlyozták, hogy egyszerre szeretnének teherbe esni (hisz akkor egyszerre indul változásnak a testük). Egyelőre azonban nem állnak készen az anyaságra.

Saját YouTube-csatornájukra feltöltött videójukban, amelyben a rajongóik kérdéseire válaszoltak, azt is elárulták a „világ legidegesítőbb ikreinek” aposztrofált lányok, hogy saját bikinis képeiket tartalmazó naptár kiadását tervezik.

Anna és Lucy természetesen együtt is dolgoznak, hiszen, ahogy egyikük mondja:

Ha a testvérem nincs velem, olyan, mintha nem is léteznék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik