Élet-Stílus

„WC-pornót” vett fel a kukkoló a gyorsétteremben

Két kamera rögzítette a női vendégek vécézését.

Polina Aniszimova igencsak meglepődött, amikor a VKontakte oldalon (az orosz közösségi hálózaton) egy vadidegentől kapott egy fényképet, amin ő maga látható. Ez volt az:

facebook.com/anisimovapo
facebook.com/anisimovapo

Az orosz lánynak egyáltalán nem volt ismerős a kép, mármint nem emlékezett rá, hogy valaha feltöltött – vagy akár csak készített – volna magáról ilyen fotót. Polina eleinte nevetett azon, hogy mit keres a fotója az interneten, de az ismeretlen felhasználó azt is elárulta neki,

jobb ha tud róla, hogy „pornó” kering róla az interneten.

És rajta kívül még sok mindenkiről. A Sokoladnyica elnevezésű gyorsétteremlánc (legalább) egyik éttermének női vécéjében valaki kamerákat helyezett el, hogy a vendégekről felvételeket készítsen.

A figyelmeztetést küldő idegen elárulta, hogy az ő ismerősei is áldozataivá váltak a kukkoló akciójának. A perverz elkövető feltehetően két helyre is helyezett el kamerákat. Rövid keresést követően kiderült, hogy a felvételek felkerültek az internetre. A lány megtalálta a róla készült videót is – azonnal felismerte a nadrágját, a táskáját.

Polina azóta ügyvéddel egyeztet a lehetséges jogi lépésekről. A Facebookon pedig megosztotta a történetét, hátha sikerül megelőzni, hogy mások is hasonlóan kellemetlen helyzetbe kerüljenek. A bejegyzésben azt írja: sokszor gondolt arra, hogy egyszer majd ismert lesz, de valami egészen különleges módon. Nem ilyesmiről ábrándozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik