Nagyvilág

Lebukott a kukkoló: több száz vetkőző nőt filmezett le titokban

Uszoda öltözőjében fotózta áldozatait.

Még 2015 májusában az angliai St. Albans egyik uszodájában a közös öltöző egyik kabinjában arra lett figyelmes egy nő, hogy a fülke aljában megjelenik egy készülék. Valaki benyúlt egy kamerával, és azt filmezte, ahogy átöltözik.

A nő, férjével együtt a titokzatos kukkoló nyomába eredt, és még az uszoda területén sikerült elkapniuk. Arra kényszerítették, hogy mutassa meg a felvételt. A férfit sikerült azonosítani az autója rendszáma alapján; kiderült, hogy David Walkernek hívják, 48 éves – írja a Mirror.

A rendőrség 270 olyan fényképet és 30 olyan videót talált a férfi számítógépén, amelyeken nők láthatóak átöltözés közben.

David Walker ellen eljárás indult, és most már ítélet is született: három év közmunkára ítélték, emellett 645 font (255 ezer forintnyi) megfizetésére kötelezték, amelyből 500 font kárpótlás a fentebb említett áldozatának. Walker neve öt évig szerepelni fog a szexuális bűnözők nyilvántartásában.

A Mirror szerint a férfi húsz éve él párkapcsolatban, és van egy 14 és egy 12 éves kislánya. Hármukkal való viszonya romokban hever a bűncselekmény napvilágra kerülése óta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik