Élet-Stílus

Szárnyakat még nem tud varrni, de mentett már meg mellbimbót piócával

plasztikai műtét (plasztikai műtét, )
plasztikai műtét (plasztikai műtét, )

Van egy amerikai plasztikai sebész, aki nemcsak nagyon tapasztalt, de elég szellemes is. Népszerű tévéműsort vezet, most meg írt egy új könyvet arról, hogy hogyan nézzünk ki 10 évvel fiatalabbnak. Tony Youn kedden kiállt a redditesek elé, és őszinte válaszokat adott a legtöbb kérdésre.

A kövéreken nem segít a plasztika

Ahogy az várható volt, a plasztikai sebésztől a legtöbben a mellplasztika mellett afelől érdeklődtek, milyen módszerekkel szabadulhatnak meg a rájuk rakódott hájtömegtől. Dr Youn pontosan ugyanazt a választ adta, ami egy felelős felnőttől várható: először is szabaduljanak meg a feleslegtől a lehető legklasszikusabb módon, azaz sportoljanak és étkezzenek egészségesen, aztán jöhet a feleslegessé vált, megnyúlt bőr eltávolítása.

Ánuszt még nem fehérített

A redditesekre természetesen lehetett számítani, rekordsebességgel érkeztek meg az első kérdések a pénisznagyobbításról, az ánuszfehérítésről, illetve arról, hogy mi lesz a leszívott zsírral a műtét után. Utóbbival nem az történik, mint a Harcosok Klubjában, erről az orvos biztosította a kérdezőket, hanem egyszerűen kidobják a felesleget. Az ánuszfehérítésről – ezzel foglalkozó szalonláncba fektette a pénzét a sokszoros Grammy-díjas Taylor Swift is – nem sokat tud, pedig többször is találkozott már egy Tabitha Stevens nevű pornósztárral, akin egy tévéműsorban végezték el a beavatkozást. Aki fogékony az ilyesmire, nyugodtan olvassa el a témában kibontakozott kommentháborút, de szólunk előre, hogy elég undorító lesz.

A jövő

Kötelező kör: mi volt a leghátborzongatóbb dolog, amit kértek tőle? Ami kevésbé meglepő, hogy volt olyan nő, aki egy az egyben úgy akart kinézni, mint Kim Kardashian, az már kicsit furcsább, hogy sokan komolyan megkeresték azzal, hogy szárnyakat szeretnének, vagy hogy változtassa őket az X-Men Angyalává. A plasztikai sebészet valódi jövőjéről beszélve azt mondta, nem a szárnyak válnak lehetségessé,

sokkal valószínűbb, hogy maga a sebészet tűnik el, és helyét átveszik az olyan beavatkozások, mint a lézer, a botox vagy a kémiai mélyhámlasztás.

Piócákkal mentett mellbimbót

A celebtrendekről is megvan a véleménye, a legjobban arra csodálkozott rá, hogy Demi Moore állítólag piócaterápiával fiatalodott (erre persze jött is a felháborodott komment, hogy nem szép dolog így nevezni Ashton Kutchert, a színésznő exét), de arról, hogy ő maga mire használta már a piócákat, illetve hogy milyen bizarr esetei voltak, egész érdekes dolgokat mesélt. A piócát például eredményesen használta egy olyan esetben, amikor egy nő mellbimbója majdnem elhalt, de látott már kisebb karfiol méretű HPV szemölcsöt is.

Új könyvében ezek mellett szó van olyan praktikus kérdésekről is, mint hogy hogyan válasszunk plasztikai sebészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik