Élet-Stílus

Az esküvő után tudta meg, hogy terhes felesége valójában férfi

Minden idők egyik legtehetségesebb csalóját tartóztatta le a rendőrség Kínában.

A kínai hatóságok letartóztattak egy 27 éves férfit, aki többmillió forintnak megfelelő összeget csalt ki férfiakból, miután elhitette velük, hogy nő. A Henan-tartományban elfogott Miao Songtao legelképesztőbb húzása az volt, amikor sikerült elhitetnie egyik áldozatával, hogy terhes, és elérte, hogy összeházasodjanak – jelentette a helyi sajtó.

csaló

A beszámolók szerint a csaló tavaly októberben házasodott össze egy csak Wang néven említett férfival, akivel az interneten keresztül ismerkedett meg. Három nappal a nagy esküvő után az „ifjú feleség” eltűnt, és Wang szomorúan vette tudomásul, hogy kedvese több tízezer jüan (1 jüan nagyjából 40 forint) értékben vitt magával ajándékokat és értéktárgyakat.

A család nem tett feljelentést a rendőrségen, arra gondolva, csak összevesztek. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint nagyjából ebben az időben jelentkezett egy férfi egy közeli város rendőrségén, közölve, hogy egy nő, akivel az interneten ismerkedett meg, 31 ezer jüant csalt ki tőle.

csaló01

A rendőrök csapdát állítottak a csalónak, és sikerült egy internetkávézóban elfogniuk, ahol legnagyobb meglepetésükre kiderült, hogy a csaló valójában nem is nő, hanem férfi. A beszámolók szerint a rendőrök egészen addig azt hitték, valami tévedés történt, amíg át nem kutatták a lakását. Ott ugyanis női ruhákat, szoknyákat, magas sarkú cipőket, sminkkészletet és női fehérneműket találtak.

A rácsok mögül a helyi újságíróknak nyilatkozó férfi elmondta: gyerekkora óta szeret női ruhákba öltözni, és egy kérdésre válaszolva nem tudta megmondani, hogy a férfiakat, vagy a nőket szereti. Egy dologban biztos volt: a pénzt nagyon is szereti.

csaló02

A rendőrség közlése szerint Miao 11 férfit kopasztott meg, több százezer jüant zsákmányolva áldozataitól, akik közül mindössze egy jelentkezett a rendőrségen. A kínai rendőrség az esettel kapcsolatban arra figyelmeztettek mindenkit, hogy alaposan ellenőrizzék le az embert, akivel házasságot akarnak kötni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik