Élet-Stílus

Letartóztattak egy középiskolást, mert az évkönyvbe bekerült a pénisze

Az amerikai iskola már több száz diáknak kiküldte az évkönyvet, amikor felfedezték az egyik csoportképen látható nemi szervet.

Az arizonai Mesa város rendőrsége letartóztatott egy 19 éves végzős gimnazistát, aki ellen több rendbeli szeméremsértés vádjával indítottak eljárást, miután a péniszéről készült fénykép belekerült az iskolai évkönyvbe – jelentette a helyi sajtó. Hunter Osborne az iskola focicsapatáról készült csoportkép készítést közben vette elő péniszét, elmondása szerint egyik csapattársa bíztatására.

A Red Mountain középiskola szóvivőjének elmondása szerint a fénykép az évkönyv mind a 3 400 példányába belekerült, de azokból csak 250 darabot küldtek ki, mielőtt a dologra fény derült volna. „Szerencsére az évkönyvek többsége még a dobozokban volt” – mondta el a Reuters brit hírügynökségnek Helen Hollands.  Az iskola most azon igyekszik, hogy a már kiküldött könyveket visszaszerezze, a még náluk lévő kötetekből pedig kiszedik a „helytelen tartalmat”.

hunter-osborn-foto
A kérdéses fénykép (fotó: KPHO/KTVK)

A rendőrséget szombaton értesítette az iskola az esetről. A rendőrök azonnal kihallgatták Osborne-t aki elismerte, hogy tudatosan tett közszemlére péniszét a fénykép készítésekor, közölve, hogy már „undorodik attól, amit tett”. A fiatalt letartóztatták, és 69 rendbelei szeméremsértés szabálysértése, valamint „káros anyagok fiatalkorúaknak való megmutatása” bűnténye miatt indítottak eljárást. Az utóbbiért akár több évig tartó börtönbüntetést is kaphat.  

A 69 rendbeli vádemelést szeméremsértésért azért kapta, mert 69-e voltak jelen a fénykép készítésekor. A szám a rendőrség közlése szerint még változhat, például akkor,  ha a fotón látható nagykorúak nem akarnak feljelentést tenni ellen.

hunter-osborn-police.0jpg
Hunter Osborne (Fotó: Mesa város rendőrkapitánysága)

Az arizonai KPHO televízió híradójának nyilatkozó diákok túlzónak tartották az Osborne ellen emelt vádakat. „Ostoba hiba volt, de ezért nem kéne ilyen kemény büntetést alkalmazni” – közölte egyikük. Mások elmondták: észre sem vették a képen a fiatal péniszét, csak azután, hogy külön felhívták rá a figyelmüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik