Élet-Stílus

Saját gyerekeként szoptatja az árva szarvasgidát ez a nő

Amíg a nyugati világban hangos viták övezik a nyilvános szoptatást, addig Indiában az sem tűnik fel, ha egy anyuka egyszerre szoptat egy gyermeket és egy szarvasgidát.

Akik felháborodnak, amikor egy anyuka egyszerre szoptatja gyermekeit, sőt akár saját és más gyermekét, azoknál tuti kiveri majd a biztosítékot a fenti fotó!

Az indiai Bishnoi közösség tagjai nem ismernek határokat, ha állatbarátságról van szó. A szarvast például szent állatként tisztelik, és bármit megtennének, hogy megóvják. A 45 éves édesanya, Mangi Devi Bishnoi, például saját anyatejével etet egy elárvult kis szarvast. „Ezek a kis szarvasok az életem, olyanok, mintha a saját gyermekeim lennének” – mondja a nő.

szarvas2

 

Az észak-indiai Bishnoi közösség már 600 éve működik önfenntartóan, állat- és növénytermesztésből. A közösséghez ma 2000 otthon tartozik, és Mangi Devi azt mondja, hozzá hasonlóan más fiatal anyák is nevelnek szarvasgidákat. Egy 21 éves lány azt meséli, ő úgy nőtt fel a szarvasokkal, mintha a testvérei lennének: „Játszunk és kommunikálunk egymással, megértjük egymás nyelvét.”

(Forrás: Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik