Élet-Stílus

Vírusszerűen terjed a szoptató anyát bámuló orángután fotója

Az ausztrál édesanya azért húzódott félre, hogy megetethesse 13 hónapos kisfiát. Nem várt társaságot kapott.

“A hároméves kislányom szülinapját ünnepeltük az állatkerti sétával, mikor a 13 éves kisfiam, Eli megéhezett. Épp az orángutánoknál jártunk, mikor félrehúzódtam egy csendes sarokba, hogy a kíváncsi szemek elől elrejtve, megetethessem a picit”

-kezdte a 774 ABC Melbourne című hírportálnak az ausztrál édesanya, Elizabeth, akinek vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra. Hozzátette, miközben az üvegfalú kifutó sarkában ücsörgött, mindenkinek háttal, nem várt társaságot kapott.

“A frász jött rám, mikor hátrapillantva megláttam az egyik orángután nőstényt az üvegnél. Nem csinált semmit, csak bámult. Nem sokkal később egy másik, látszólag idősebb nőstény is csatlakozott hozzá. Az idősebb állat először belenézett a szemembe, majd végigmért, végül jelentőségteljesen bólintot egyet. Nem is tudom, olyan volt, mint egy elismerés”

-idézte fel a történteket Elizabeth, majd elárulta, az orángután reakcióját látva büszkeség töltötte el. Azt mondja, abban a pillanatban az volt az érzése, az idős nőstény azért tisztelgett előtte, mert táplálta gyermekét. A nem mindennapi pillanatról Elizabeth édesanyja készített fotót, ami mostanra bejárta az egész világot:

Kép forrása: news.com.au
Kép forrása: news.com.au

Később az állatkert egyik munkatársa elmondta, az orángutánokat valószínűleg Eli vörös haja vonzotta az üveghez, azt hihették, hogy Elizabeth egy orángutánbébit etet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik