Élet-Stílus

Pár nappal agyműtétje után vezette oltár elé a lányát

Mint minden lánynak, ennek a menyasszonynak is az volt az álma, hogy édesapja kísérje az oltárhoz. Az esküvő előtt egy hónappal azonban szörnyű híreket kaptak.

Ahogy a legtöbb menyasszony, Ruthie Ramos (26) is arról álmodozott, hogy szeretett édesapja vezeti majd az oltár elé a nagy napon. Apukája, Walter Thompson (53) azonban a lánya esküvője előtt egy hónappal tudta meg, hogy gyógyíthatatlan agytumora van.

Az orvosok azt mondták a férfinek, hogy csak hónapjai vannak hátra. Lánya azonban továbbra sem akart lemondani az álmáról: „ha kell, a kórházba hozom a papot, csak hogy ott lehess” – mondogatta az apjának.

eskuvo

Az egyik orvos azonban felajánlotta, hogy egy kockázatos sebészeti beavatkozás segítségével megpróbálhatják eltávolítani a tumort. A műtét veszélye fokozottan magas volt, Walter mégis beleegyezett, így az esküvő előtt három nappal megműtötték. Az orvosa figyelmeztette, hogy a műtét után lehet, hogy hónapokig nem fog tudni lábra állni, ezért ő volt meglepődve leginkább, mikor a férfi három nappal később az oltárhoz kísérte a lányát.

A menyasszony elmondta, hogy az apja betegsége miatt az egész esküvői felhajtás jelentőségét vesztette: hogy milyen virág legyen, mi legyen a menü – hirtelen minden apróságnak tűnt. Az egyetlen dolog, ami számított, hogy édesapja felépüljön. A lány végül megkapta a legnagyobb ajándékot, hogy apja oldalán léphessen az oltár elé.

(Forrás: Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik