Élet-Stílus

Nem baj, ha nem nagy a pénisz – mondja a péniszmúzeum-igazgató

...Márpedig, ha valakinek, neki elihetjük. Sigurour Hjartarson elmesélte, hogy lett egy viccből a világ legnagyobb gyűjteménye.

Csak úgy, mellesleg kezdte gyűjtögetni a – ne aggódjanak: állati – péniszeket a világ legnagyobb (na jó, egyetlen) tematikus múzeumának vezetője, Sigurour Hjartarson. Az úr most 72 éves, és kisfiúként kapta az első példányt, szóval volt ideje összegyűjteni a hatalmas, több mint háromszázas gyűjteményt. “Viccként indult” – vall a róla és vállalkozásáról készült, The Dickumentary című online dokumentumfilmben. “Aztán, amikor láttam, hogy lehet belőle valami, elkezdtem komolyan gyűjteni.”

Hjartarson kisfiúként kapta az elsőt, egy bikapéniszt, ami eredetileg egyébként nem vicc volt: ostorként használva nagyszerűen lehetett vele terelni a nyájat, amit rábíztak. Amikor a barátai meglátták, hogy mire használja az – khm – eszközt, elkezdték hordani neki a közeli bálnafeldolgozóból a tengeri élőlények péniszeit, illetve pénisz-alkatrészeit. Nem sok kellett hozzá, hogy Hjartarsont lenyűgözze a sokféleség: az állatvilág 19 emlőscsaládjából nyolcnak található csont a hímtagjában, ami fantasztikus! “Sokan nem tudják – lelkendezik a férfi a dokumentumfilmben -, de például még az egereknek is van, pedig nekik egészen kicsi a péniszük, nagyjából két milliméter, a csont pedig alig éri el az egy millimétert, mégis működik! Mint tudjuk, ezek az állatok nagyon szaporák, úgyhogy higgyék el:

a méret nem minden, ellentétben azzal, ahogy nagyon sok férfi és nő gondolja!”

Elhisszük.

A dokumentumfilm egy-két részletét egyébként itt megnézhetik ingyen – német főcímzenével, amitől még bizarrabb az egész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik