Élet-Stílus

A szexi jógaoktató tanácsai ébredés utánra

A reggeli ébredés és az utána következő procedúra jellemzően nem tartozik a dolgozó ember kedvenc tevékenységei közé. Nem állítjuk, hogy ettől a néhány tipptől majd minden egycsapásra megváltozik, de egy próbát megér. Következzenek most Rachel Brathen 27 éves jógaoktató saját, külön bejáratú reggeli gyakorlatai.

Okuljunk belőlük, mert a szőke szépséget elnézve, megéri ellesni néhány trükkjét. 

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

1. Ki korán kel…

Rachel általában hét körül kel fel. Mint mondja, inkább indítja korán a napját, minthogy rohannia kelljen.

2. Csak semmi Facebook

Reggel 10 óra előtt nincs közösségi média.

Az emberek általában megdöbbennek, amikor meghallják ezt. Ám nekem nagyon bevált, ettől a szabálytól sokkal jobban tudok koncentrálni a reggeli feladataimra. Hatékonyabb vagyok.

3. Induljon a jóga

Rachel minden reggel Vinyasa jógával kezd, ez egy nagyon dinamikus és izzasztó típusa ennek a sportnak. A napüdvözletet is mindig végigcsinálja, ami szuper módja a reggel felpezsdítésének.

Ha van ébredés után 20 percem, akkor csinálok azokból tízet, majd két-három pózt levezetésként, aztán jöhet a Savasana.

4. Szóljon a zene

A jógaoktató mindig zenét hallgat reggelente, különben elveszíti a lendületét. Minden héten összeállít magának egy új Spotify listát, hogy a reggelihez, fogmosáshoz és az öltözködéshez legyen aláfestés.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

5. Egy finom smoothie sose rossz

Nem gondolom túl a dolgot, mindent, amit a hűtőben találok – legyen az mángold, kelkáposzta vagy bogyós gyümölcsök a fagyasztóból – beledobálom a gépbe, és már kész is a reggeli turbó italom. A gyümölcsöket azért javaslom, mert elnyomják a zöldek keserű mellékízét.

6. Védő Beauty

A jógaoktató nagyon odafigyel a napvédelemre. Általában kalapot visel, a bőrét pedig fényvédős hidratálókrémmel keni. A haját a szabad levegőn szárítja és argánolajjal ápolja a végeket.

7. Egyszerű áttérés

Szeretek ébredés után pár percig még az ágyban heverészni. Na nem szunyókálni, mert akkor biztosan elkésem. De azt javaslom, hogyha van öt perced, hogy átöleld, aki melletted fekszik, akkor az kellemes átmenetet képezhet a pillák felnyitása és a felébredés között.

(via Self)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik