Élet-Stílus

Több, mint 1500 embernek adott grillpartit az unokáit hiába váró nagypapa

Biztosan emlékszünk múlt hétről az unokáit hiába váró oklahomai nagypapa történetére. Napokig azon pörgött az internet népe, hogy Kenneth Harmon 12 saját készítésű hamburgerrel és házi fagyival várta a fiatalokat, ám közülük csak egyetlen lányunoka vette a fáradtságot, hogy ellátogasson hozzá.

A sztori hihetetlen népszerűségre tett szert, több tízezer like-ot és megosztást kapott néhány nap alatt, ráadásul mém és különféle képek is születettek a nagypapáról.

Fotó: Buzzfeed
Fotó: Buzzfeed

Ám a szomorú családi történet végül boldog véget ért. Ugyanis miután a posztolt fotó vírusként kezdett terjedni az interneten, Kenneth Harmon és egyik unokája, Brock Harmon eldöntötte, hogy szabadtéri grillvacsorát adnak mindenkinek, akit érdekelt a történetük.

A család mindenkit meghívott Oklahomába egy jó amerikai eszem-iszomra, sőt, ajándék pólót is lehetett vásárolni,

“I ate a burger with Sad Papaw” (Hamburgert ettem a szomorú nagypapával)

felirattal.

A szombati program elképesztően sikeres volt, több mint 1500 vendég érkezett, hogy együtt falatozzon a családdal. Tania O’Hara és tízéves lánya például hét órát autózott San Antonióból Oklahomába, hogy részt tudjon venni a nagypapa grillezésén. De nem ők voltak az egyetlenek, akik több órát vezettek, hogy együtt egyenek Harmonékkal.

Dan Schwartz szintén hosszú órákat töltött kocsiban, mire St. Louis-ból odaért a grillezésre. Barátai Ryan Gottfried és Kate Nelson pedig 12 órás utat tettek meg Minnesotából.

Fotó: Buzzfeed
Fotó: Buzzfeed

A vendégek között pedig akadtak olyan fiatalok is, akik nemrég vesztették el egyik nagyszülőjüket, és nagyon boldogok voltak attól, hogy volt alkalmuk időt tölteni valaki más papájával.

A szomorúan várakozó nagypapába története tehát hatalmasra duzzadt végül. Kenneth igazi sztár lett, az emberek hosszú perceket álltak sorba, hogy közös fotót készítsenek vele.

Kíváncsian várjuk, a következő dobást!

(via Buzzfeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik