Élet-Stílus

Ma egy szomorú nagypapa az internet világsztárja

Hiába csinált egy csomó hamburgert :(

El sem hisszük, hogy már megint miből lett óriási sztori a közösségi médiában! Az oklahomai Kelsey Harmont a minap a nagypapája meghívta vacsorára (máris bivalyerős a sztori, nem?!). A másik öt unoka is hivatalos volt a vacsira, de csak Kelsey látogatta meg a nagyapját.

Ennyi.

Mindössze ennyi a történet; illetve még készült egy fotó is szegény nagypapiról, aki a 6 unokának összesen 12 hamburgert készített (plusz kézműves fagyit, amit a galád unokák imádtak gyerekként); és először várt, hogy a többiek is megérkezzenek, de aztán szomorúan konstatálta, hogy senki más nem teszi tiszteletét. Íme a fotó:

https://twitter.com/kelssseyharmon/status/710257327031451648

Kelsey kiposztolta a Twitterre a képet az elkeseredett nagypapáról, és a közösségi média megőrült. A lány már azon is csodálkozott, hogy valaki megosztotta a fotót, de aztán sorra elkezdték kipakolni a képet, és most már 120 ezernél jár a megosztások, és 200 ezernél a like-ok száma.

A szomorú nagypapiból mém lett.

Volt, aki vicces képet gyártott az eredeti fotóból; az emberek egy része saját nagyszüleiről kezdett írogatni (hogy mostantól többet találkoznak velük, mások meg azt írták, hogy bárcsak élnének a nagyszüleik), és volt, aki – ismeretlenül – nekiment az öt unokának, hogy mi a fenéért nem voltak képesek átmenni a nagyfaterhoz.

Olyannyira elfajultak a dolgok, hogy Kelsey egyik unokatestvére, Brock Harmon HALÁLOS FENYEGETÉSEKET kapott vadidegen emberektől.

Végül minden jóra fordult: Brock is meglátogatta a nagypapát (aki – mivel nem használ közösségi oldalakat – nem is érzi át, mekkora ügy lett az egészből); és Kelsey is boldog, hogy ilyen népszerű lett a sztori. A lány a BuzzFeednek elmondta:

Ha a történet hatására csak egyetlen egy ember felhívja a nagyszüleit, már megérte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik