Élet-Stílus

Gwyneth Paltrow nem aprózza el

Ahogy azt nemrégiben a 24.hu is megírta, az Oscar-díjas színésznő egy időre visszavonul, hogy saját, vállalkozására összpontosíthasson. Goop című internetes életmódmagazinjának népszerűsítése igencsak jól sikerült, napok óta tartja lázban ugyanis az internet népét Gwyneth mintegy 60 ezer forintos “reggeli smoothie-ja”.  
Gwyneth Paltrow a jövőben a saját vállalkozására koncentrál. Fotó: Daily Mail Online, AP
Gwyneth Paltrow a jövőben a saját vállalkozására koncentrál. Fotó: Daily Mail Online, AP

A nagy port kavart bejegyzés szerint

Gwyneth minden reggel ezzel a smoothie-val indítja a napját, függetlenül attól, hogy épp méregtelenít vagy sem”.

"GP Smoothie". Fotó: Goop
“GP Smoothie”. Fotó: Goop

Az ital egyik összetevője a “Moon Juice” névre keresztelt, a Goop webáruházában megvásárolható termékcsalád valamely “Moon Dust” (“holdpor”) elnevezésű pora, amely gyógynövények különféle kombinációit tartalmazza.

A recept szerint, ha például egy hosszú irodai nap vár ránk, az astragalus, oroszlánsörény gomba, shilajit, maca gyökér, rózsás varjúháj, stevia és páfrányfenyő keverékéből álló “Brain” nevű fiolából tegyünk egy teáskanálnyit a poharunkba, míg ha randira készülünk, a többek között kínai keserűfű, püspökvirág és kakaó felhasználásával készülő “Sex Dust” üvegcsét válasszuk. A webshopban továbbá az “Action”, a “Beauty”, a “Good Night” és a “Spirit” változat is elérhető; kedvünk szerint válogathatunk annak fényében, hogy mikor melyikre van épp szükségünk.Az 15-16 ezer forint között mozgó “Moon Dust”-on kívül Gwyneth további, nem kifejezetten pénztárcakímélő hozzávalókat tölt reggelente a turmixgépbe: a vaníliás gyógygombapor mellett például ashwagandha port (más néven téli cseresznye vagy indiai ginzeng), illetve a már említett kínai keserűfüvet és maca gyökeret.

A smoothie olyan összetevői mint a mandulatej, a mandulavaj vagy a vaníliapor ezek után szinte teljesen hétköznapinak minősülnek.

A jó hírem számotokra az, hogy egészséges napindító italokért nem kell költségekbe vernetek magatokat. Ha elérhető hozzávalókból szeretnétek finom és változatos turmixokat készíteni, kövessétek az írásaimat itt vagy a Kardamom Facebook oldalán.

Csodaszép hetet!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik