Élet-Stílus

Sörhasú agglegényből kockahasú szexisten lett hónapok alatt

Napi ötezer kalóriát falt fel egy angol férfi, majd életmódot váltott, és 7 hónap múlva bodybuilderré gyúrta magát. Sebastian Davidnek már saját fitnesz oldala is van, szexi fotóival pedig tele van az internet.

A burnley-i tűzvédelmi ellenőr édesapja halála után kezdett nagyobb figyelmet fordítani az egészségére. Előtte a család egy átlagos napi menüje tocsogott a zsírban. Reggelire sült tojást ettek baconnel, ebédre péksüteményeket és sült kolbászt, vacsorára KFC csirkét, mindezt csokival és chipsszel fojtották le a tévé előtt.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

A 28 éves fiatalember édesapjánál 2013-ban diagnosztizáltak végzetes izomsorvadásos betegséget.

Abban a kilenc hónapban, amikor édesapám küzdött a betegséggel, nem volt energiám főzni magamnak, ezért a gyorséttermi kajákat ettem minden nap. Sok sört ittam, és szinte egyáltalán nem mozogtam.

Sebastian apja 2014-es halála után döntött úgy, változtat az életén. Átalakította az étrendjét, a sült tojást és a csokit zabkására, áfonyára, lazacra és brokkolira váltotta, valamint minden nap lejárt az edzőterembe. A férfi életmódváltása meglehetősen jól sikerült. Hét hónap alatt csaknem harminc kilót fogyott, sőt, hetedik lett egy országos bodybuilder versenyen.

Fotó: fitaf.co.uk
Fotó: fitaf.co.uk

A topless modellé avanzsált Sebastian most azt mondja, alig hiszi el, hogy fotózásokra kérik fel, de nagyon jól érzi magát a bőrében, és igazából ez a legnagyobb boldogság.

Bizonyos értelemben jó volt túlsúlyosnak lenni, hiszen máskülönben most nem lennék az, aki vagyok.

Sebastian mára diplomát szerzett sporttudományból és edzői végzettsége is van, létrehozott egy saját fitnesz oldalt, hogy másoknak is segíthessen, májusban pedig elindul második bodybuilder versenyén, Belfastban.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik